avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bunuri sigilate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bunuri sigilate

Societatea noastra a avut un contract de inchiriere (2009-2014) pe o hala industriala , proprietar alta societate comerciala, unde ne desfasuram activitatea.In 2014 societarea respectiva a intrat in faliment iar lichidatorul, chiar daca stia de contractul nostru si ca functionam ca punct de lucru in acea locatie, a pus sigiliu pe hala, Solicitarile noastre de a ne lua utilajele, marfa, materialele, calculatoarele, si toate bunurile au ramas fara raspuns.Am deschis proces si Curtea de Apel a trimis spre rejudecare cu executarea unei expertize. S-a facut expertiza de catre un expert numit de tribunal, expertiza favorabila noua 100%.(am prezentat acte financiar-contabile pe absolut toate bunurile noastre existente in locatie). Acum lichidatorul cere o noua expertiza motivand ca cea facuta nu este buna, in locatie existand si alte bunuri ale debitoarei. Timpul scurs din 2014 pana acum, faptul ca ne-a data afara fara a incheia nici un act (a recunoscut in instanta), am ramas efectiv pe drumuri cu societatea, au plecat toti angajatii, am pierdut 3 contracte externe,tavanul si peretii halei sunt cu igrasie cazuta peste marfa (avem fotografii facute prin geam),avem bunuri in custodie de la clienti pentru reparatii,avem avansuri incasate neonorate. Nu stim ce putem face, o alta expertiza inseamna alt timp ( termen ianuarie 2019). Noi am luat in chirie un alt spatiu in alt judet (unde am gasit gata utilat intrucat utilajele noastre sunt sechestrate), cheltuielile zilnice cu transportul sunt foarte mari,Exista vreo solutie? A comis lichidatorul vreun act de rea credinta?
Se pot cere in instanta daune pentru nefolosinta bunurilor, pierderea contractelor externe?

Alte discuții în legătură

Reparatii imobil inchiriat adelinaromina adelinaromina buna ziua lucrez la o firma ce are inchiriata o hala ce apartine unui parc industrial, hala inchiriata cu contract de inchiriere. De cateva luni acoperisul ... (vezi toată discuția)
Contract comodat ratonu ratat ratonu ratat Buna seara! Speta este urmatoarea: Am oferit unei institutii a statului, prin contract de comodat, o hala (pentru 49 de ani). Cu cateva conditii: paza de la ... (vezi toată discuția)
"sechestrare" bunuri ContSters90283 ContSters90283 Buna ziua, Sa va explic cu sta situatia: Am inchiriat un spatiu de productie dar in cele din urma am intrat in insolventa acum in interiorul spatiului ... (vezi toată discuția)