avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se face o cerere pentru un av.din oficiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se face o cerere pentru un av.din oficiu

buna ziua,am termen pe 29 septembrie si nu imi permit un av.platit,vrea sa stiu ce trebuie scris intr o cerere pentru un av.din oficiu,si unde anume sa o depun,,dispun de o pensie de 450 lei fara cheltuielile lunare,va multumesc si astept un raspuns mai detaliat,
Cel mai recent răspuns: silviu_1111 , utilizator 13:15, 21 Septembrie 2010
daca e un proces penal veti primi din oficiu , obligatoriu, desigur daca indepliniti si celelalte conditii legale; daca e vorba de un proces civil, formulati o cerere de asistenta judiciara gratuita in temeiul ordonantei 51/2008 si produceti dovezile necesare.
avocat Cristina Popescu
nu stiu sa o formulez si unde sa o depun,procesul este civil si este la curtea de apel,sa o depun la registratura
daca sunteti din bucuresti, vedeti ca in incinta curtii de apel, este serviciul SAJ al baroului de avocati, mergeti si adresati-va acolo.
va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara referitor cerere asistenta juridica gratuita, avocat ... Rebecca50 Rebecca50 Buna seara Referitor Cerere asistenta juridica gratuita, avocat din oficiu, litigii de munca. Parata S.C. a depus Apel la hotararea primei ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu ContSters83715 ContSters83715 cine a mai apelat la un avocat din oficiu cui s-a adresat? Baroului , instantei, asociatiei care are fonduri de la uniunea europeana in acest sens? cum a ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu Atonn Atonn Buna ziua, Sunt avocat de putin timp si as dori sa stiu cum se poate deveni avocat din oficiu. Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)