avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale anexa cu numarul de caractere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

anexa cu numarul de caractere

stie cineva unde gasesc anexa cu numarul de caractere pentru depunere mentiuni la registru?
Cel mai recent răspuns: o_mores , utilizator 03:13, 2 Decembrie 2007
Anexa
la (documentul)....................
nr................

Subsemnatul...................declar ca documentul (ex. HOT AGA, Decizia etc.) ....................contine ........semne (caractere fara spatii).

Semnatura.

Asta e tot

A! si copiezi pe aceeasi pagina si fereasta cu contorul de cuvinte
marchezi textul cu Ctrl +A
selectezi contor de cuvinte
copiezi fereastra cu Alt +Prt Scr (asta merge la mine) sau Ctrl +C
adaugi in anexa cu ctrl+v.

Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Decembrie 2007
romascanu, moderator
thx
Eu am depus zilele trecute o astfel de anexa (la o hot. asociat unic), pina intr-o mie de caractere e 45 de lei + 10 lei taxa de trasmitere.

E de ajuns ce a mentionat miss Romascanu mai sus, dar partea cu copiatul ferestrei cu contorul de cuvinte in document e pur optionala. E de ajuns ce declari si semnezi. (oricum nu poti stabili o legatura indisolubila intr-o fereastra din Windows/Linux/Mac OS etc. si o bucata de text, poti stergi 2-300 de caractere si dupa aia sa dai print screen)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contor cuvinte orc pt mof tudorvioreljr tudorvioreljr Am observat pe pagina ONRC ca mai nou publicarea actelor in Monitorul Oficial nu se mai face in raport cu numarul de randuri, ci in raport cu numarul de ... (vezi toată discuția)
Print screen la contorul de cuvinte alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, va rog ajutati-ma si pe mine. Cum fac print screen la contorul de cuvinte? Unde anume este tasta print screen? Va multumesc. Nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)
Contor cuvinte nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna ziua... Imi spune si mie cineva cum se copiaza contorul de cuvinte pe anexa? Am incercat cu Alt+Prt Sc si Ctr V, dar nu functioneaza.. Am un ... (vezi toată discuția)