avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

acum un an am fost cercetat de catre comisia de disciplina, si mi s-a scris pe cartea de munca ca inceteaza contractul pe perioada suspendarii , comisia m-a gasit nevinovat si totusi nu mi s-a modificat nimic pe cartea de munca. nu ar fi trebuit sa treaca pe cartea de munca ca am fost gasit nevinovat? daca da cum as putea sa-i oblig sa faca asta? un cadru legislativ
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 20:39, 21 Septembrie 2010
poti sa ceri prin instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce obligatii are angajatorul la absentarea nemotivata? NinelM NinelM Buna seara, fostul meu angajator, m-a trecut absent nemotivat pentru o perioada de 5 luni, tot pentru aceasta perioada avand contractul de munca suspendat. ... (vezi toată discuția)
Concediere disciplinara in concediu prenatal MateiMadalina MateiMadalina Avand in vedere faptul ca sunt angajata pe perioada nedeterminata si ma aflu de 30 de zile in concediu prenatal,pot fi concediata(fara vreo legatura cu starea ... (vezi toată discuția)
Cum afecteaza concediul medical convocarea la cercetare disciplinara? zemanova zemanova Stiudiu caz: angajatorul convoaca la comisie disciplinara angajatul respectand temeiul legii...recomandata, convocare in termen de o saptamana, se invoca Art ... (vezi toată discuția)