avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere pentru cel de-al 2lea copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere pentru cel de-al 2lea copil

sunt in concediu de crestere copil pana la data de 1august 2011. as vrea sa mai am un copil si stiu ca daca se va nastea inainte de aceasta data voi beneficia de aceeasi indemnizatie de crestere copil. intrebarea mea este daca nasterea va fi la o luna dupa incheierea concediului de crestere copil, cand voi putea fi in prenatal, cum se va calcula apoi indemnizatia?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:52, 24 Septembrie 2010
Exista aceasta posibilitatea care ar rezulta din interpretarea alin.1 lit.b expus mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc, al doilea copil ciuahncristina ciuahncristina buna sunt in prenatal de noualuni si am ramas iara gravida .mai pot intra in prenatal iara in doi ani sau cat prind??sau trebuie sa merg la lucru?6 luni asa se ... (vezi toată discuția)
Voi primi indemnizatie si pentru cel de-al doilea copil? Claudia Tarica Claudia Tarica Am un copil de 1an si 2luni,actele pentru indemnizatie(600 roni) le-am depus anul acesta dupa concediul prenatal si anume in luna februarie,in aprilie am ramas ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate ionela calugaru ionela calugaru Ma aflu in concediul de cresterea copilului pana la data de 2 mai 2011.Daca raman insarcinata in aceasta perioada , mai beneficiez de concediul de maternitate ... (vezi toată discuția)