avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... evaluare performanþe profesionale personal contractual
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

evaluare performanþe profesionale personal contractual

Care este baza legală după care se poate face evaluarea performanţelor profesionale ( pentru anul 2009) personalului contractual dintr-o primărie, ţinând cont de prevederile art. 48, pct. 35 şi art. 8 din anexa I la Legea nr. 330/2009 ???
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 10:21, 18 Decembrie 2010
Eu nu vad nici una...pana n-o adopta onor guvernul cate un HG pentru fiecare ordonator de credite in parte, prin care sa aprobe criteriile si regulamentul de evaluare...
Kyandra a scris:

Eu nu vad nici una...pana n-o adopta onor guvernul cate un HG pentru fiecare ordonator de credite in parte, prin care sa aprobe criteriile si regulamentul de evaluare...

Nici eu nu vad o baza legală, la momentul actual, dar m-am gandit că mi-a scăpat mie ceva, prin noianul ăsta de schimbări legislative.
Cred ca fiecare ordonator de credite(in acest caz Primarul) ar fi trebuit sa emita o dispozitie pentru institutiile subordonate..DITL, etc..cu regulamentul privind angajarea, evaluarea, promovarea salariatilor contractuali.
Eu gandesc ca daca ei nu au facut-o ar trebui ca DITL-ul sa vina ei cu o propunere de regulament..si eventual primarul sa emita o dispozitie in acest caz.

Cum evaluam personalul contractual pentru anul 2010?
Are cineva vreun model de fisa de evaluare si poate sa il posteze si aici?

Cred ca am fi recunoscatori..=D>
@alexandru andra: este laudabila initiativa, dvs, dar ce ne facem cu acel nenorocit de art. 8 din Anexa I la legea 330/2009 care spune ca trebuie data o HG pentru aprobarea criteriilor de evaluare a performantelor profesionale propuse de fiecare ordonator de credite in parte?????? Tampenie mai mare ca asta, n-am auzit in viata mea, dar in situatia actuala ne putem astepta la orice.
Mai rau e ca am vazut proiectul de lege pentru 2011 si aceasta prevedere fara baza in realitate este mentiunta fara nici un pic de logica (ca si cand ar sta vreun guvern in lumea asta sa dea atatea HG-uri cate institutii ale administratiei publice locale si centrale sunt in Romania#-o#-o).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hot 775/1998 dumi32 dumi32 Avand in vedere ca hot 775/1998 a fost abrogata as dori sa stiu acum in 2010 la finele anului care va fi metodologia de aplicare a criteriilor de stabilire a ... (vezi toată discuția)
Personal bugetar lenareg lenareg Cum se poate promova personalul contractual dintr-o primarie de pe studii medii pe studii superioare in urma obtinerii diplomei de studii cu nivel superior? (vezi toată discuția)
Promovare salariat care nu ocupa post unic..... lia19. lia19. Avem un salariat economist II care ne someaza sa-l promovam economist I.Precizez ca in institutie mai exista economisti deci salariatul in cauza nu reprezinta ... (vezi toată discuția)