Elena Perianu 
	    	Traducator autorizat

Elena Perianu 
	    	Traducator autorizat	    

~ final discuție ~
 dorincornea	                   

Vreau sa incep activitatea ca freelancer prin servicii de genul oDesk / Elance si altele similare si am cateva intrebari legate de modul in care ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
	                    dorincornea	                   

Vreau sa incep activitatea ca freelancer prin servicii de genul oDesk / Elance si altele similare si am cateva intrebari legate de modul in care ar trebui sa ... (vezi toată discuția)

camicami	                   

Am postat problema mea sub titlul \"registrul de casa in valuta\" in data de 9 decembrie 2009 ora 23:29.
  Va rog frumos ajutati-ma si pe mine cu un ... (vezi toată discuția)
	                    camicami	                   

Am postat problema mea sub titlul \"registrul de casa in valuta\" in data de 9 decembrie 2009 ora 23:29.
  Va rog frumos ajutati-ma si pe mine cu un ... (vezi toată discuția)

victor2015	                   

Am inceput activitatea ca freelancer pe site-urile de genul Elance / oDesk si altele similare.
Activitatea a fost inceputa acum un an si am inceput usor, ... (vezi toată discuția)
	                    victor2015	                   

Am inceput activitatea ca freelancer pe site-urile de genul Elance / oDesk si altele similare.
Activitatea a fost inceputa acum un an si am inceput usor, ... (vezi toată discuția)