avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... REDEVENTA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

REDEVENTA

un operator privat care are contract de concesionare pt transport public local prin curse regulate,refuza sa plateasca redeventa.are sau nu dreptate?
Cel mai recent răspuns: POPESCU VICTOR , utilizator 10:18, 29 Septembrie 2010
nu cumva pretul/redeventa este o parte esentiala a contractului de concesiune ? cum ar putea refuza ?exista si un motiv pt acest refuz?
nu are cum sa refuze.atentie la contract.
motiveaza ca fiind operator privat si neavind inchiriat nici un mijloc fix de la concendent,nu datoreaza nici o redeventa(el considera redeventa ca pe o chirie).va multumesc pentru raspuns=D>
va multumesc pentru raspuns!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeventa platita de un operator privat care efectueaza transport public local POPESCU VICTOR POPESCU VICTOR in municipiul calarasi,singurul operator de transport public local,care are contract de concesiune cu primaria refuza sa plateasca redeventa,conf.lg ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de concesiune cu contract de inchiriere DoruTacit DoruTacit Buna ziua! Am participat la o licitatie, organizata de Primaria Gxx, pentru concesionarea unor parcele de teren cu destinatia contructii de case in localitatea ... (vezi toată discuția)
Concesionare / cumparare teren primarie Cr!sS Cr!sS Din cate am citit eu pe net, pentru a concesona un teren de la primarie, se organizeaza o licitatie (se poate si fara ) si se stabileste o suma pentru teren ... (vezi toată discuția)