avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am nevoie de ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am nevoie de ajutor

am facut contestatie la procesul lor initial am cistigat dar au facut recurs si acolo au cistigat ei de la 100 lei vor sa le dau 3200ron acum am primit instiintare ca ma da in judecata ptr partaj sa-mi ia partea mea de casa se poate asa ceva? ptr 3200 sa-mi ia casa?pot ei sa faca partaj fara acordul sotului meu va rog sa-mi spuneti daca stiti?????????
Cel mai recent răspuns: Iacomi , utilizator 19:33, 23 Septembrie 2010
am facut un abonament la conex in 2003 si ca multi altii nu l-am dus la bun sfirsit aveam 100 ron de plata in 2008 am primit un plic de la judecatoria constanta ca ma dat in judecata mars coolection am angajat un avocat si am facut contestatie ca suma e prea mare in comparatie cu datoria am cistigat procesul trebuia sa le dau 500ron era ok dar au facut recurs si au anulat contestatia mea acum a venit un plic de la executor sa faca partaj la casa aceasta fiind proprietate comuna cu sotul meu Dar ce sa ia din ea am 2 camere un holmic si o bucatarie ce sa impart?si acum chiar nu am de unde sa le dau banii am 2 copii la scoala si rate la banca nu mai imi dau nici un leu imprumut sunt demoralizata nu stiu ce sa fac
imi cer scuze ca nu am explicat cum trebuie ...nici nu mai gindesc ... va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2010
Iacomi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Iacomi Iacomi in anul 2003 am facut un abonament la conex si am ramas datoare cu suma de 100ron.in anul 2009 am primit o recomandata de la judecatoria constanta de executare ... (vezi toată discuția)
Executare silita in urma unui partaj irinamunteanu irinamunteanu am de recuperat bani de la debitor in urma unui proces de partaj,. debitorul a facut contestatie la executare de 2 ori .a pierdut procesele. acum are drept la ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare claudiapop claudiapop Avem urmatoarea situatie: debitorul obtine suspendarea executarii silite afirmind in cerere ca a achitat intreg debitul datorat, nefiindui astfel solicitat de ... (vezi toată discuția)