Buna seara!
Locuim in mediul rural, iar de curand sotul meu a deschis in curte un depozit de materiale de constructii, sub forma de PFA.Nu am cerut acordul vecinilor la deschiderea depozitului si de curand au aparut unele probleme legate de faptul ca, clientii parcheaza in dreptul curtii vecinilor sau intorc masinile pe podistile aflate in fata curtilor lor.Pana in acest moment ni s-au facut o serie de reclamatii in acest sens.Ce putem face?
Era necesar acordul vecinilor?
daca zona este declarata industriala, nu este nevoie de acord si nici despagubiri nu va obtine nimeni.
Insa daca zona este declarata de locuinte, atunci trebuie acordul vecinilor.(sau vor obtine in instanta despagubiri si chiar suspendarea activitatii).
In unele cazuri trebuie acordul vecinilor chiar si la casa, depinde de regimul juridic al zonei respective.
Puteti afisa un regulament de acces al clientilor prin care sa le interzici accesul pe podetele vecinilor si sa mentionati ca daca fac acest lucru o fac pe propria raspundere, dvs. neavand nici o responsabilitate.
Spatiu industrial
ardeal77
In vecinatatea casei mele la aprox. 2m, intr-un spatiu ingust se desfasoara diverse activitati (atelier reparatii drujbe, motocositoare, etc), banzic care ... (vezi toată discuția)
Firma
ardeal77
In vecinatatea casei mele la aprox. 2m, intr-un spatiu ingust se desfasoara diverse activitati (atelier reparatii drujbe, motocositoare, etc), banzic care ... (vezi toată discuția)