avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri accidente
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri accidente

cum pot sa beneficiez de despagubiri ...mia murit fratele intrun accident rutier..pot beneficia de despagubiri R.C.A va multumesc
Cel mai recent răspuns: BUHNA SORIN , Avocat 09:53, 23 Septembrie 2010
povestea e putin cam lunga, ar fi nevoie de un avocat care sa iti explice pe intelesul tau toata procedura care urmeaza.Desigur se poate incerca pe calea instantei obtinerea de daune, ma mult trebuie vazut ce prevede respectiva asigurare si termenele procedurale privind acordarea de despagubiri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier soldat cu decesul victimei lentzius lentzius Salutare. Am si eu cateva intrebari, dar inainte va prezint cazul: In 2006 fratele meu a fost victima unui accident auto. A fost accidentat pe trecerea de ... (vezi toată discuția)
Accidentat de un auto declarat furat iepurache2004 iepurache2004 buna ziua ,am avut un accident.un auto mercedes mia taiat calea pt un viraj la stanga din sens opus ,eu mergand normal catre inainte.impactul sa produs cu ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale niko79criss niko79criss Fratele meu a murit intr-un accident rutier in Franta. Accidentul a fost declarat ca fiind accident de munca. In cazul in care parintii nostri (el fiind ... (vezi toată discuția)