avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme intre angajat si angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme intre angajat si angajator

Buna ziua
sunt angajat la o firma de 3 ani de zile cu contract de munca si prin aceasta firma am luat o masina in leasing ( leasing pe 5 ani)
Eu vreau sa plec de la aceasta firma si vreau sa mi iau masina prin concesiune de leasing pe numele meu si sa o achit in max 5 zile (in urma discutiilor avute de mine cu cei de la leasing )
Detalii referitoare la achizitionarea masinei prin acesta firma :
- am platit avansul la masina la firma de leasing numerar din bani proprii (declarand pe priporia raspundere de unde provin bani -politica banci )
- intelegerea intre mine si firma a fost ca in loc sa mi dea salariul sa mi plateasca rata la masina ( in acest timp eu nu am incasat niciun ban de la angajator nici pe card,numerar sau sa mi fi eliberat fluturas ..practic nimic doveditor ca s a efectuat plata salariului si nici declaratia de venit nu am primit)
- eu am platit timp de 1 an de zile rata la masina din bani propri
- la toate chitantele pe care le am sunt mentionate numele meu ca depunator in contul firmei de leasing
- valoarea masini = salariul meu pe 3 ani + avansul platit + ratele platite timp de 1 an

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat si ce ar trebui sa fac in cazul in care firma la care lucrez nu vrea sa mi cedeze/dea masina prin cesiune repet valoarea masini este egala cu suma de bani pe care ar trebui sa o primesc ca salariu timp de 3 ani
va multumesc
cu stima
Eugen I.
eugenionitza@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata "fortat" joa_m25 joa_m25 Cum ma sfatuiti sa procedez in cazul in care anagajatorul \"mi-a trecut\" zile de concediu fara plata, fara ca eu sa stiu sau sa fac vreo cerere in acest ... (vezi toată discuția)
Se considera inselaciune, abuz de incredere,poate fi incadrat undeva d.p.d.v. juridic? vatajita mihaela vatajita mihaela Mama mea a trait in concubinaj cu un domn timp de 7 ani. In timpul concubinajullui sau facut impreuna mai multe bunuri printre care si 2 masini.Prima masina a ... (vezi toată discuția)