Hmmm… Acum ce sa zic…? Fiind tocmai din Brasov… ar trebui sa… oare ce? Sa vin cu o propunere mai desteapta: sotul / sotia de avocat sa intre in barou fara examen. Ca e mai usor sa te casatoresti cu un avocat decat sa faci rost de bani pentru… stagiatura. :slap:
Admiterea in barou se face – cel putin in 90% din cazuri - pe merit… Mai apoi incepe greul… pentru cei care au in cap dar nu au si in buzunar cele necesare.
Lasand gluma… Cred ca “amendamentele” se refera, totusi, la aceia care au licenta in Drept…
Si lasand… gluma… banuiesc ca nu vor fi luate in serios “amendamentele” acestea. Ca ce mai ramane? Numai cine nu va dori nu va fi… avocat…! Vai de capul justitiabililor!
O fi chiar asa mare foame de bani in… uniunea avocatilor? Ca de e asa ar fi mai bine sa “stopeze costurile” stagiaturii (si/sau sa elimine anumite conditii pt avocatii definitivi care “doresc” stagiari) si ar ajunge la aceleasi sume… N-ar fi mai corect?! Dar, vorba aceea: cui ii mai pasa ce e corect daca nu ies bani?
O aberatie mai mare nu am vazut in viata mea. RUSINE !!!!
Ce dracu studii au astia? Toti, dar absolut toti sunt pus in functii pe criterii politice si au in spate o intreaga echipa care munceste pt ei. Habar nu au de nimic. Nu sunt capabili sa conjuge un verb sau sa faca acordul subiectului cu predicatul si astia vin sa ne spuna noua ca au cunostinte juridice . E cazul sa dau exemple concrete? Cred ca nu , caci lista ar fi mulllt prea lunga si n-as vrea sa omit vreo "somitate".
Dom'le eu mi-am luat un hamster (de fapt i l-am luat lui fii-miu care e topit dupa chestia asta cu blanitza moale) ce vreau sa intreb eu este: cati ani ar trebui sa stea Rhino (asa il cheama pe hamster) cu mine ca sa intre fara examen ? Stie cineva? Oricum, pot sa va asigur ca Rhino stie deja mai mult drept decat multi dintre cei propusi sa intre fara examen. Stiti cum se uita la postarile de pe avocatnet? Ca parlamentarul la legea noua ...nici nu clipeste macar.