avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bna seara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bna seara

Am o intrebare.Am fost la o banca unde am cardul sa-mi scot salariul.Bancomatul la care am fost avea o problema.Eu aveam pe card 1750 Ron.Am dat sa scot 1750 Ron mia dat banii si o chitanta cu mesajul regretam dar numerarul nu a fost eliberat.Am mai bagat odata cardul si tot aceiasi suma aveam,la care am mai scos iarasi 1750 Ron.Acum m-au sunat de la banca si mi-au spus sa le dau 3500 Ron.Ce ma sfatuiti??Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 22:53, 23 Septembrie 2010
Suspect interesul dvs in conditiile in care cunosteati ca detineti pe card numai suma de 1750 ron,pe care ati ridicat-o la prima utilizare a bancomatului,totusi ati staruit sa repetati ridicarea unei sume similare,de care aveati convingerea ca nu va apartine
In conditiile in care,unitatea bancara din informatiile tehnice ,a constatat frauda si a individualizat faptuitorul ,se impune sa dati curs cererii unitatii bancare,cu scopul solutionarii evenimentului
da,dar am doua chitante care imi zice ca nu mia eliberat suma.Poate sa dovedeasca cu ceva ca mia dat banii??
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2010
crystyboss, utilizator
Va pot face plangere penala si apoi o sa va spuna si politia sa restituiti banii...
cam toate bancomatele au camere de luat vederi...
Urgent mergeti la banca,riscati sa ajungeti la Politie sau Parchet daca vor face plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supravegherea video a bancomatelor IoanaMaciuc IoanaMaciuc Buna seara In dimineata zilei de 27.07.2016 mama a dorit sa retraga suma de 3500 RON de la ATM. I-a aparut mesajul ca soldul este insuficient, desi avea pe ... (vezi toată discuția)
Problema la retragerea de numerar din bancomat ibmoldovan ibmoldovan Buna ziua. In anul 2012, luna Martie am dorit sa retrag de pe cardul personal suma de 3500 lei. Din nefericire, banca care mi-a emis cardul nu mai exista in ... (vezi toată discuția)