avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări simonanicoletapopescu	                   

Am luat un credit de nevoi personale cu dobanda variabila in anul 2006 pe o durata de 10 ani. Pana in prezent am achitat rata a urcat de la 240lei pana la ... (vezi toată discuția)
	                    simonanicoletapopescu	                   

Am luat un credit de nevoi personale cu dobanda variabila in anul 2006 pe o durata de 10 ani. Pana in prezent am achitat rata a urcat de la 240lei pana la ... (vezi toată discuția)

stefannicusoradrian	                   

Am un credit nevoi personale la BCR,iar astazi am avut intrevedere cu ei pt acel act aditional.Dobanda e variabila revizuibila la 6 luni,aprilie -octombrie.De ... (vezi toată discuția)
	                    stefannicusoradrian	                   

Am un credit nevoi personale la BCR,iar astazi am avut intrevedere cu ei pt acel act aditional.Dobanda e variabila revizuibila la 6 luni,aprilie -octombrie.De ... (vezi toată discuția)

GAGIU MARIANA	                   

Am un credit ipotecar si banca mi-a trimis instintare sa ma prezint pana pe data de 17.09.2010 pentru a semna A.Aprin care mise v-a schimba dobanda din fixa ... (vezi toată discuția)
	                    GAGIU MARIANA	                   

Am un credit ipotecar si banca mi-a trimis instintare sa ma prezint pana pe data de 17.09.2010 pentru a semna A.Aprin care mise v-a schimba dobanda din fixa ... (vezi toată discuția)