avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se poate modifica raportul de munca ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se poate modifica raportul de munca ?

Sunt functionar public de conducere aflat in concediu de crestere a copilului pana in mai 2011, conf unui HG in cadrul ministerului unde lucrez , se aplica o reorganizare prin schimbarea denumirii serviciului pe care l-am condus iar conform normativelor emise prin decizie de agentie nationala ierarhic superioara, posturile de conducere se vacanteaza titularii primind preaviz in termen de 72 ore ! ce se intampla in situatia mea? nu imi fac probleme deosebite insa ma interesa speta avand in vedere ca in ian 2011 se naste cel de-al doile copil si intentionez sa raman in CCC in continuare si nu stiu cum ma afecteaza multumesc
Ultima modificare: Vineri, 24 Septembrie 2010
ContSters169368, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters169368 , utilizator 10:12, 24 Septembrie 2010
nu va faceti probleme daca ati ocupat functie de conducere inseamna ca sunteti o persoana pregatita profesional si capabila sa va gasiti un post mai bine platit in privat , oricum la stat salariile sunt f. mici.
Am lucrat si eu la stat si mi s-a restructurat postul, am cautat si mi-am gasit in privat un post unde gastig aproape cu aproape 50% mai mult.
Multumesc pentru incurajare , nu imi fac probleme insa ma interesa speta avand in vedere ca in ian 2011 se naste cel de-al doile colip si intentionam sa raman in CCC in continuare si nu stiu cum ma afecteaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pozitie restructurata anemoni anemoni Buna ziua, Am revenit din CIC acum 1 luna. Dupa aceasta perioada mi s-a comunicat ca pozitia a fost restructurata, astfel incat pozitia mea nu mai este in ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie szilvi szilvi Am nascut la 20 IUNIE 2009 si asi dori sa ma intorc la serviciu din martie 2011. Intebarea mea este ca pot beneficia de stimulent de insertie si cat? (vezi toată discuția)
Reintoarcere la serviciu din ccc,dar postul este restructurat florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Anul trecut in luna iunie am primit decizie si notificare ed restructurare a postului,eu eram gravida la acea perioada (i-am instiintat in scris), ... (vezi toată discuția)