Doncean 
	    	Utilizator

Doncean 
	    	Utilizator	    

ContSters97658 
	    	Utilizator

ContSters97658 
	    	Utilizator	    

praporgescu 
	    	Utilizator

praporgescu 
	    	Utilizator	    

ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 iulia2000	                   

sunt in divort .Sotul imi cere ca sa retraga actiunea sa facem un act notarial prin care eu sa recunosc ca el a avut contributie mai mare la  rate pt locuinta ... (vezi toată discuția)
	                    iulia2000	                   

sunt in divort .Sotul imi cere ca sa retraga actiunea sa facem un act notarial prin care eu sa recunosc ca el a avut contributie mai mare la  rate pt locuinta ... (vezi toată discuția)

malmo	                   

buna ziua.doresc si eu sa ma lamureasca cineva asupra unui aspect pentru ca sunt disperata.sunt proaspat divortata...am primit hotararea de divort recent.am 2 ... (vezi toată discuția)
	                    malmo	                   

buna ziua.doresc si eu sa ma lamureasca cineva asupra unui aspect pentru ca sunt disperata.sunt proaspat divortata...am primit hotararea de divort recent.am 2 ... (vezi toată discuția)

costelcostica	                   

N-am crezut ca voi ajunge aici dar se pare ca viata iti ofera multe, inainte de craciun sotia a hotarat ca nu mai doreste sa convietuiasca cu mine si a ... (vezi toată discuția)
	                    costelcostica	                   

N-am crezut ca voi ajunge aici dar se pare ca viata iti ofera multe, inainte de craciun sotia a hotarat ca nu mai doreste sa convietuiasca cu mine si a ... (vezi toată discuția)