avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... achiesare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

achiesare

poate fi revocat -pe revocatorie-un partaj prin care paratul achieseaza la cererea reclamantului intr-un partaj devalmas, respectiv paratul recunoaste si este de acord cu contributia exclusiva a reclamantului la edificarea unei case?
eu creditor..
Cel mai recent răspuns: ContSters188173 , utilizator 20:46, 22 Februarie 2011
felicitari, eram sigur ca vei reusi.
interesanta ar fi de vazut motivarea.
=D> Asa! Foarte bine! Sunt curios cu privire la motivarea deciziei.
o postez:D

Solutie: Respinge recursul ca nefondat. Respinge cererea de acordare a cheltuielilor de judecată ca nedovedită. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 22 febr. 2011.
Pagina 1

B-)

Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
ContSters188173, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuirea (dupa recurs). spirit spirit Am castigat recursul, dar exista o contrarietate de decizii in apel si fond care ma determina sa ma gandesc la o urmatoare cale de atac. Va rog, daca are ... (vezi toată discuția)
Imobil revendicat gugu121285 gugu121285 09/09/2009 Amânat Solutie: Având în vedere Hotărârea Adunării Generale a judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti din data de 28 august 2009, prin care ... (vezi toată discuția)
Cum se ataca o hotarare judecatoreasca intr-un recurs mary_nyk mary_nyk Buna ziua, In mai 2008 sotia mea a intentat actiune de divort, actiune care s-a incheiat in septembrie 2008. A urmat apoi procesul de partaj avand ca ... (vezi toată discuția)