avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1366 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general registru de casa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

registru de casa

Este legal,ca superiorii mei sa nu regleze registrul de casa ,desi acesta e pe minus?
Suma din registru este mai mare decat numerarul.
Cel mai recent răspuns: ContSters72939 , utilizator 22:39, 25 Septembrie 2010
Ai mare grija, tu raspunzi in calitate de casier de gestiune. Sa nu fie minus in gestiune prin mijloace frauduloase si sa fii acuzata de furt calificat, adica facut cu buna stiinta. Ai avut control facut si proces verbal in fiecare luna de catre contabil si conducerea unitatii unde lucrezi? Urmareste subiectul meu Delapidare si vei vedea unde poti ajunge cu situatia ta. Sa nu fii inselata de ei. Nu ai voie sa fii si casier si contabil in acelasi timp. Nu vreau sa te sperii, dar ai grija cu casa de bani sa nu o lasi deschisa sau sa dai bani fara acte in regula pe care ar trebui sa le consemnezi in reg de casa. La fel si cu scoaterea banilor din banca, sa urmaresti nr. carnetului si a filelor care trebuie sa fie in ordine crescatoare. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine este vinovat? bitu bitu Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Sunt acuzat de delapidare,mentionez ca nu am avut niciodata fisa postului de casier sau gestionar si ... (vezi toată discuția)
Lipsa bani caserie cristak cristak buna ziua. am si eu problema.sunt sef pct lucru la o sala de jocuri...nu am pregatire de contabil decit scoala profesionala,in schimb am fost numit pe acest ... (vezi toată discuția)
Inventar minus, acuzat de furt! mihaicostache mihaicostache Buna ziua! Ma numesc Costache Mihai si sunt disperat! Prietena mea este angajata la o firma care se ocupa cu vanzarea articolelor de incaltaminte. In ... (vezi toată discuția)