avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1544 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii deducere suplimentara
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

deducere suplimentara

Buna ziua,
stie cineva la un salariu brut de 1290 care este deducerea pentru 2 cipii in intretinere?si care este netul ?
Multumesc:rtfm:
Cel mai recent răspuns: PENCIUC NICULAI , utilizator 12:09, 29 Septembrie 2010
brut: 1290
deduceri: 390
impozit: 110
somaj: 6
sanatate: 71
cas: 135
net: 968
calcul in cazul in care deducerea de baza se acorda
ok!Din aceasta deducere de 390 se mai orea si un impozit sau cum ca pe statul meu de plata am la personala-250 si suplimentara-110.Referitor la net pe adev.de venit i-mi treceau 941.Tot timpul am avut o problema cu calculele celor de la contabolitate
la un brut de 1290 lei deducerea personala este de 200 si cea pentru cele doua persoane aflate in intretinere este de 150 lei; in total 350 lei este deducerea.; mie imi da un net de 962 lei
va multumesc frumos pentru raspunuri:wave:
din multitudinea de raspunsuri , diferite, pe care le-ai primit , nu stiu daca ai inteles mare lucru

Alte discuții în legătură

Deducere de impozit florinplaton florinplaton ce este deducerea de impozit si cum se calculeaza? (vezi toată discuția)
Calcul impozit salarii dantemircea dantemircea Buna seara pentru un salariu brut pe jumatate de norma valabil in 2012 de 360lei,cu un copil minor in intretinere care sunt deducerile si cat se plateste ... (vezi toată discuția)
Salarizare camellia_camy camellia_camy Va rog daca puteti sa-mi spuneti la un salariu de 660 lei cu o persoana in intretinere la care ar trebui sa beneficiez de deducere la impozit care este ... (vezi toată discuția)