avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare

Va rog daca puteti sa-mi spuneti la un salariu de 660 lei cu o persoana in intretinere la care ar trebui sa beneficiez de deducere la impozit care este salariul net si ce opriri se fac ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 28 Februarie 2009
Salariu net 525
deduceri 350
contributii salariat 135 (9,5-0,5- 5,5 impozit.)
multumesc frumos
camellia_camy a scris:

multumesc frumos

Cu placere :wave:
As putea sa intreb daca deducerea este cuprinsa in cei 525 lei sau trebuie sa mai primesc ceva in plus ?
camellia_camy a scris:

As putea sa intreb daca deducerea este cuprinsa in cei 525 lei sau trebuie sa mai primesc ceva in plus ?

da, deducerea personala este cuprinsa in salariul net pe care il primiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere de impozit florinplaton florinplaton ce este deducerea de impozit si cum se calculeaza? (vezi toată discuția)
Impozitul pe venit staicumariuss1 staicumariuss1 Care este impozitul total la salariul de 350 ron pentru angajat si pentru angajator? (vezi toată discuția)
Calcul venit lunar bambi.2010 bambi.2010 va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza un bonus lunar acordat de angajator si de asemenea deducerea personala, intrucat am 2 copii in intretinere, si in ce mod ... (vezi toată discuția)