Buna ziua.As dori si eu un raspuns la urmatoarea problema.Tatal meu( a decedat in 2002) si mama mea sunt trecuti pe contractul unui apartament cu 4 camere cumparat pe vremea lui Ceausescu.Noi suntem 4 frati din care 2,nu se prea inteleg cu mama.Intrebarea mea este daca,cei care nu se inteleg cu mama o pot obliga sa vanda apartamentul pentru a beneficia de partea lor.De mentionat ca mama nu doreste sa vanda apartamentul.Ce se poate intampla cata vreme ea este trecuta pe act ca si cumparator,deci propietar alaturi de tatal meu(decedat) si pe deasupra mai este si inca in viata? Multumiri anticipate.
Multumesc pentru raspuns,domnule avocat.O singura nelamurire mai am daca sunteti amabil...In cazul in care il lasa prin testament sau face act de vanzare cumparare,atunci lucrurile se pot clarifica?Multumesc anticipat.
In cazul in care,face un contract de vanzare cumparare atunci,mai exista baza pentru deschiderea unui proces si daca da,mai pot cere sa le fie platita partea?Multumiri anticipate.
Succesiune
krista56
Buna seara. Am o situatie si as avea nevoie de sfatul dvs. Bunica, vaduva de mai multi ani, a avut 4 copii, 3 sunt in viata si unul a decedat in urma cu 16 ani ... (vezi toată discuția)