avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inspectie fiscala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inspectie fiscala

La nivelul unităţii administrativ teritoriale se face o acţiune de verificare a bazei de impunere pentru impozitele locale declarate de persoanele fizice (impozit pe clădiri, impozit pe teren etc). In acest caz sunt necesare a fi respectate de către inspectorii fiscalii paşii din codul de procedură fiscală ?, paşii privind:
- comunicarea avizului de inspecţie fiscală sau se încadrează la excepţia din art. 99 alin (2) lit. c) ;
- deţinerea ordinului de serviciu semnat de conducătorul organului de control;
- acordarea de către contribuabil a declaraţiei scrisă , pe propria răspundere, din care să rezulte că au fost puse la dispoziţie toate documentele şi informaţiile solicitate pentru inspecţia fiscală;
- solicitarea punctului de vedere al contribuabilului.

Alte discuții în legătură

Control finante anna_10 anna_10 ce inseamna conro, de fond , ce implica el? ce acte trebuiesc puse la dispozitia celor de la control? pot verifica si ceea ce tine de salarii ? multumesc ... (vezi toată discuția)
Inspectie fiscala la persoana juridica teodora g teodora g buna ziua. as dori sa ma lamuresc sub urmatoarele aspecte: am primit in data de 10 octombrie aviz de inspectie fiscala emis in data de 25.09 cu incepere a ... (vezi toată discuția)
Declaratie impunere cladire liamic43 liamic43 X a obtinut autorixatie construire -locuinta+anexa gospodareasca.Si-a construit doar anexa gosp.(care este definita ca ceva complementar locuintei), anexa pe ... (vezi toată discuția)