avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna.Sunt singurul mostenitor al bunicului meu,parintiimei fiind decedati.Sunt in posesia Titlului de proprietate si as putea sa fac cadastru,m-ar interesa ce se face mai intai cadastru sau succesiunea.
Va multumesc .
Cu stima N.Petrescu
Ultima modificare: Marți, 28 Septembrie 2010
Pneul, utilizator
Pneul a scris:

as putea sa fac cadastru,m-ar interesa ce se face mai intai cadastru sau succesiunea.

In cazul dvs. dezbateti prima data succesiunea, apoi faceti cadastru - si va spun si de ce - la cadastru vi se solicita copie dupa buletinul proprietarului, or nu mai exista acest buletin, pt ca persoana e decedata - asa ca mai intai succesiunea:)
Mergeti la notar.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire kitty35 kitty35 Buna ziua..As avea o intrebare..soacra mea a ramas vaduva,ma intereseaza daca poate face act de vanzare- cumparare la unul dintre copii(sunt 3 copii),cum se ... (vezi toată discuția)
Caz pe tp si decizia 11 din 05.02.2007 a iccj. deceba11 deceba11 Titularul si sotia decedeaza in aceasta ordine in 1972 la interval de 3 luni. Raman 3 erezi , succesiunea se dezbate dupa 6 luni in anul 1973. Primul erede ... (vezi toată discuția)
Mostenire razvan0786 razvan0786 2 unchi de ai mei stau in aceiasi curte ,unul a decedat si mi a lasat prin testament parte lui cu casa si terenul aferent (fiecare are casa lui).unchiul ramas ... (vezi toată discuția)