avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recalculare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recalculare pensie alimentara

Buna ziua,

Ma confrunt cu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Cand am divortat fostu sot neavand servici, pensia alimentara a fost calculata la 75 Ron. Dar tatal este in Spania de 5 ani, are rezidenta si lucreaza cu acte in regula. Avocata mi-a spus ca am nevoie sa stiu locul de munca pt a putea inainta prin tribunal o adresa catre firma unde lucreaza ca sa se afle venitul lui si sa mi se recalculeze pensia alimentara a copilului. Cum pot afla locul de munca? Eu am adresa unde locuieste si nr de identificare de pe cartea de rezidenta, cum pot afla firma unde lucreaza ? Cu el nu se poate discuta si nu imi va spune firma unde lucreaza si nici parintii lui nu stiu.
Cel mai recent răspuns: rocsy81 , utilizator 21:55, 30 Septembrie 2010
Referitor la aceeasi problema (recalcularea pensiei alimentare), in ce consta exact procedura? E nevoie de un avocat pentru a intermedia totul sau procedura de recalculare poate fi inaintata si de persoana interesata de recalculare?
Eu am apelat la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna din nou revin cu intrebari am reusit sa deschid pentru pensie ... Irina pomanar Irina pomanar Buna din nou revin cu intrebari am reusit sa deschid pentru pensie alimentară la tribunal adica recalcularea pt ca fostu soț nu a plătit din septembrie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara silviapopa68 silviapopa68 Am divortat acum 5 ani si copilul a ramas in intretinerea mea. Tatal plateste o pensie alimentara copilului de 60 ron. As vrea sa il actionez in judecata ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara adriana2204 adriana2204 Buna ziua! Am si eu o intrebare, matusa mea este divortata si are doua fetite, pensia lor alimentara este de 25 Ron/copil stabilita acum 7 ani, ea ar vrea ... (vezi toată discuția)