avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AJUTOOOOOOOOR - stat de plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AJUTOOOOOOOOR - stat de plata

Buna ziua, lucrez de 8 luni la o firma si nu am semnat niciodata stat de plata si nu am primit nici un fluturas de salariu. Este legal acest lucru? Daca in statele de plata apare alta semnatura (a contabilei) este legal?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vladutoiu Aura , utilizator 21:08, 9 Ianuarie 2008
Primiti cumva banii pe card?
~ Conținut șters la cerere ~
Banii i-am primit in mana, fara a semna nimic.
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2007
adriant, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Deci, sunt cu carte de munca, dar banii nu ii iau pe card ci cash. Pe cartea de munca am trecut 1000 RON, iar in mana iau 1500 RON, dar repet ca nu am semnat si nu am primit fluturas pe salariul pe care-l am in cartea de munca. Eu ma intreb ce semnatura apare in dreptul meu?

Alte discuții în legătură

Stat de plata salarii lucyll lucyll Statul de plata salarii la o societate comerciala este document de confirmare plata salarii si este depus la ITM ? salariatii sunt obligati sa semneze aceste ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 24ore cu 72 ore libere Cristina_betty Cristina_betty Lucrez intr-o benzinarie, 24 cu 72 si sunt in preaviz. lucrez in aceasta firma de aproximativ 7 luni, dupa ce am fost preluati de la vechea firma. pot sa imi ... (vezi toată discuția)
Este normal ca la anaf sa apara un salariu mai mare decat cel ... Manuanonim Manuanonim Este normal ca la anaf sa apara un salariu mai mare decat cel pe care il iau in mana si pe fluturas ??? Multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)