buna ziua
ma numesc amalia si acum 25 de ani eu si sotul meu am divortat.
in perioada casniciei am construit o casa, iar in urma divortului sotul meu a ramas in casa, iar eu am plecat de acolo cu cei trei copii ai nostri
timp de 25 de ani am fost in partaj, iar in luna iulie s-a facut evacuarea sotului mei.
pe perioada procesului, lui i s-a dat dreptul de a-mi achita partea cuvenita(1/2 din valoarea imobilului) insa nu am primit nimic, astfel s-a procedat la evacuare. eu i-am achitat valoarea stabilita de lege pt renovarile efectuate de el apoi s-a facut evacuarea din casa a sotului, revenindu-mi casa mie. tin sa mentionez ca aceasta casa este amplasata pe terenul bunicii sotului meu.
acum am primit o citatie precum ca sotul meu a facut recurs la aceasta evacuare.
va rog sa imi spuneti daca este valabil acest recurs si daca este posibil ca sa ii revina dreptul de a locui din nou in imobil? cum as putea sa finalizez o data pt totdeauna acest partaj?
motivatia ca nu are unde sa locuiasca nu e nici pe departe un motiv temeinic care sa convinga instanta de judecata sa-i admita recursul. aveti rabdare pana la solutionarea recursului.
Partaj casa
ALINA BAKU
as vrea sa ma sprijiniti cu un sfat intr-o problema, o fosta colega tocmai ce a primit hotararea judecatoreasca in procesul de partaj cu fostul sot. Ea a ... (vezi toată discuția)
Ce ma sfatuiti sa fac?
ayna1
In urma partajului mi-a revenit apartamentul cu tot ce este in el iar lui masina.Am facut un act de mana prin care ma oblig ca la vanzarea apartamentului sa ai ... (vezi toată discuția)