avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz al Politiei Romane!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz al Politiei Romane!

Caz/speta:
Avocatul X are o relatie intima cu ofiterul Y.
Ofiterul Y, la solicitarea av. X cheama la audieri o persoana Z, doar de amorul artei si pentru intimidare. Mai mult decat atat, in urma unei analize grafoscopice extrajudiciare, citatia catre Z este scrisa de avocatul X si doar semnata de ofiterul de politie.
Intrebarea mea este, unde pot face plangere impotriva politistului si care e incadrerea juridica si daca se poate face plangere si la Barou si impotriva avocatului.

P.S Mentionez ca avocatul este o doamna, nu de alta dar nu vreau comentarii vis a vis de o presupusa homosexualitate a av.

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:34, 27 Septembrie 2010
se poate face plangere penala impotriva celor doi la parchetul de pe langa curtea de apel din raza judetului unde s-a savarsit respectiva infractiune.
cu plangerea la baroul nu rezolvati nimic.
In citatie trebuie sa fie menţionat un numar de dosar penal, precum şi calitatea in care va fi audiata persoana citata, asa ca cele relatate de dvs sunt foarte grave daca sunt reale.Cred ca cel mai bine ar fi ca pentru inceput sa va adresati cu o sesizare sefului politiei in care sa solicitati sa vi se comunice daca exista un dosar penal spre solutionare, iar mai apoi avand si acest raspuns sa va adresati parchetului
..Este foarte grav ce ati relatat , dar astfel de abuzuri sau asemanatoare se intampla zilnic !
Din proprie experienta , luptandu-ma cu seful Politiei dintr-un oras , va spun ca NU rezolvati nimic !....procororii , politistii, avocatii si judecatorii (UNIII , nu toti ..sa nu deranjem , prea tare !!) savarsesc astfel de abuzuri , acoperindu-se unii pe altii !!
Sincer , va consumati energiile in zadar !..doar o dreptate personala a oamenilor care sunt victimele acestora , rezolva ceva ..... !!
Succes !!!
Ultima modificare: Luni, 27 Septembrie 2010
tutu12, utilizator
Buna Ziua!
Este mentionat un numar de dosar, si calitata de Faptuitor, dar nu este mentionat nici un articol penal sub incidenta caruia s-ar incadra cauza.
Daca pe citatie exista mentionat numar dosar,solicitati oficial parchetului local sa va comunice stadiul cercetarilor ,eventual solutia dispusa in cauza

Alte discuții în legătură

Mai - parchet kisso kisso O intrebare despre \\"bucataria\\" MAI-PARCHET. Daca formulez o cere de audiere de martori,etc... la parchet... iar dosarul este la politie, procurorul va ... (vezi toată discuția)
Este legal ca politistul judiciar sa emita ordonanta de incepere ... edanes_ro edanes_ro Este legal ca politistul judiciar sa emita Ordonanta de incepere a urmaririi penale, in conditiile in care procurorul dispune, actele de dispozitie sunt ... (vezi toată discuția)
Procedura dosar penal Nina1 Nina1 Buna ziua. Am formulat plangere penala pentru infractiuni de fals si uz de fals la Parchetul de pe langa Judecatorie.Plangerea penala a fost inaintata Politiei ... (vezi toată discuția)