avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Elodia revine?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Elodia revine?

Revine ca subiect de discuţie pe forum, eventual. Cioaca a fost condamnat pentru violarea corespondentei neveste-si. Pai daca sunt sot-sotie, chiar daca ea a parasit domiciliul conjugal, se aplica art.195 CP?. Comuniunea de bunuri implica si comuniunea de informatii. Plus ca actiunea se demareaza la "plângerea prealabilă a persoanei vătămate" . Deci? ce părere aveţi?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:20, 1 Octombrie 2010
Personal, o parere foarte proasta despre acest circ intens mediatizat. X-(. Iar despre discutii pe marginea acestui subiect :closedtopic:, chiar nu se merita, sincer.
bms a scris:

Revine ca subiect de discuţie pe forum, eventual. Cioaca a fost condamnat pentru violarea corespondentei neveste-si. Pai daca sunt sot-sotie, chiar daca ea a parasit domiciliul conjugal, se aplica art.195 CP?. Comuniunea de bunuri implica si comuniunea de informatii. Plus ca actiunea se demareaza la "plângerea prealabilă a persoanei vătămate" . Deci? ce părere aveţi?Da, e ciudat dar nu stim exact in baza a ce texte de lege.E posibil sa nu fie vorba de art. 195 C.P.
O discutie asupra acestui subiect se poate face cunoscand actele si lucrarile dosarului.
Informatiile oferite de mass-media sunt insuficiente pentru ase putea purta in mod profesionist o astfel de discutie,poate nu insa si pentru"televizuiunea poporului",singura capabila sa o caute pe Elodia si sa gaseasca"praful de pe toba" intr-un circ mediatic de prost gust si fara de sfarsit
fan telenovele de succes,cu never ending?
Scuze daca am "poluat" forumul cu acest subiect. "Serialul" şi personajele mă dezgustă şi pe mine, dar mi s-a părut interesant de discutat strict pe marginea laturii juridice.

Alte discuții în legătură

Condamnarea persoanei in lipsa cadavrului.presupusul faptuitor ar putea fi condamnat penal? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Problematica condamnarii penale a unei persoane ,, presupus vinovata? de un omor in lipsa existentei unui cadavru si a existentei unei certitudini de deces ... (vezi toată discuția)
Cazul "valiza" december december Sunt convins ca marea majoritatea ati auzit despre acest "caz". Facand abstractie de partea fotbalistica care personal nu prea ma intereseaza cred ca ... (vezi toată discuția)
Am relansat prima pagina de forum pianistul pianistul http://www.avocatnet.ro/content/forum Noul format contine - cea mai recenta discutie din Forum - editorii Avocatnet.ro va recomanda - categorii forum ... (vezi toată discuția)