avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Nu am mai primit Cartea de identitate a autovehiculului
Discuție deschisă în Executare silită

Nu am mai primit Cartea de identitate a autovehiculului

Buna ziua, am achizitionat pe 10 august o masina din alt judet ,prima mea masina cumparata.Am facut actele la un birou de acte auto si scoala de soferi : contractul de vanzare-cumparare in doua exeplare , talonul scris pe spate cu numele meu,copie dupa cartea de identitate a masini,mi-am facut si asigurare la masina pe numele meu.Cel care mi-a vandut masina nu era proprietarul dar cu copia dupa buletinul propietarul masinii(copia o am si eu la acte) a semnat cu numele proprietarului.Nu mi-a dat cartea in original,mi-a spus ca va avea nevoie de ea pentru a radia masina si mi-o va trimite saptamana urmatoare.Pe incredere si buna credinta am acceptat, am ajuns acasa si am asteptat si tot astept pana in ziua de azi.Am vorbit la telefon si cu proprietarul masini care nu a fost de fata atunci, si mi-a confirmat ca stie ca masina a fost vanduta, am inregistrarea telefonica cu el, si mi-a spus ca o sa vorbeasca cu cel care mi-a vandut-o si ma va ajuta sa obtin cartea cat de repede, ca si el are nevoie de numerele masinii find numere preferentiale, dupa ,multe telefoane date si minciuni cum ca mi-a trimis cartea si ca va trebui sa soseasca, tot nu mai apare nimic.Ca sa aflu dupa ce i-am amenintat ca am sa fac o plangere penala ca vanatorul a dat cartea masini arvuna unui om ce ii datoreaza bani.Ce pot face in cazul meu sa pot recupara cartea si sa fiu -acte in regula- Ma gandesc sa fac o executie silita, ar fi asta o buna solultie? cui sa fac executia proprietarului sau vanzatorului? astept un sfat.Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 21:56, 30 Septembrie 2010
O dati pierduta si obtineti un duplicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina fara acte 2121969 2121969 Buna ziua, Am avut o masina dacia 1300 anul fabricatiei 1976. Am vandut-o in anul 2002 . Am dat toate actele masinii proprietarului la care am vandut-o. Eu nu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto si radieri eugen buleandra eugen buleandra am cumparat o masina din targ,masina fiind vanduta de un intermediar,cand am contactat adevaratul proprietar pentru a face actele masinii,acesta mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism avram172 avram172 Buna ziua. In noiembrie 2015 am vandut un autoturism care era inscris pe numele meu, incheind in acest sens acte de vanzare cumparare, am dat si certificatul ... (vezi toată discuția)