avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare in clasa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare in clasa

Functionar public referent III, grad superior treapta 1, salariu de bază 1054 + 25% vechime ,după examenul de promovare în clasă în ce grad şi ce salariu trebuie să aibă. Mulţumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: klaudia772001 , utilizator 09:32, 5 Octombrie 2010
Referent de specialitate clasa II, gradul profesional principal.
Salariul de baza la nivelul anului 2009 fiind mai mic, dupa adaugarae a 5%, isi pastreaza salariul de 1.054 lei.
Propunerea celor de la resurse umane este de consilier, gradul asistent 1, tocmai motivand faptul ca majorarea cu max.5% a sal.de baza nu ajunge pana la suma de 1163 lei, necesara pt incadrarea pe principal 3.Este legal?
Parerea mea este ca ve-ti promova in consilier(inspector) clasa I grad profesional asistent , treapta de salarizare 1 .Referitor la salariu , vei ramane cu salariul avut conform art. 16 alin(2) din legea cadru.
emilia salagean a scris:

Parerea mea este ca ve-ti promova in consilier(inspector) clasa I grad profesional asistent , treapta de salarizare 1 .Referitor la salariu , vei ramane cu salariul avut conform art. 16 alin(2) din legea cadru.


Am mai auzit aceasta parere, dar pe ce se bazeaza?
Un utilizator mi-a spus ca a avut recent un control de la ANFP si au solicitat incadrarea din clasa a III-a in clasa I:P

pentru ca asa este corect
din clasa III , in studii superioare (SS) clasa I

Si fara avizul ANFP cum au putut promova ?

Alte discuții în legătură

Din referent iii in consilier i ? Darie Tudor Darie Tudor M-am numit secretar in doua comisii de examen pentru promovare in clasa.:P Primul examen a avut loc in 6.09. a.c., si a avut, ca obiect promovarea din ... (vezi toată discuția)
Promovare ca urmare a finalizarii studiilor universitare m.cristina m.cristina Ca urmare a absolvirii studiilor universitare de lunga durata, care va fi functia pe care voi fi promovata? in prezent sunt referent, grad profesional ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici mihaitaene mihaitaene Am absolvit Facultatea de Drept si Administratie Publica, specializarea Administratie Publica, ciclul I Bologna, promotia 2009. Acum am sustinut examenul de ... (vezi toată discuția)