ContSters22096 
	    	Utilizator

ContSters22096 
	    	Utilizator	    

ContSters123067 
	    	Utilizator

ContSters123067 
	    	Utilizator	    

daca am 2 rate restanta la banca pentru credit de nevoi personale ce imi poate executa silit
 ContSters123067, utilizator
 ContSters123067, utilizator 	
			 cica elena 
	    	Utilizator

cica elena 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 sorin_vs	                   

Am un credit cu o rata de 1050 Ron lunar dar nu mai am din ce plati, daca platesc doar 300 - 400 Ron lunar (per exemplu) se poate declansa procedura de ... (vezi toată discuția)
	                    sorin_vs	                   

Am un credit cu o rata de 1050 Ron lunar dar nu mai am din ce plati, daca platesc doar 300 - 400 Ron lunar (per exemplu) se poate declansa procedura de ... (vezi toată discuția)

ContSters124416	                   

Buna ziua,
as dori sa ma informati,legat de un imprumut facut de mine,la o banca comerciala in Romania,in urma cu trei ani(pe 10 ani).Am achitat tot timpul la ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters124416	                   

Buna ziua,
as dori sa ma informati,legat de un imprumut facut de mine,la o banca comerciala in Romania,in urma cu trei ani(pe 10 ani).Am achitat tot timpul la ... (vezi toată discuția)

oanamaftei	                   

Se poate sa fii executat silit pt un credit de nevoi personale cu ipoteca, desi ai platit ratele, pt ca ai datorii la un card cu descoperire la aceeasi banca, ... (vezi toată discuția)
	                    oanamaftei	                   

Se poate sa fii executat silit pt un credit de nevoi personale cu ipoteca, desi ai platit ratele, pt ca ai datorii la un card cu descoperire la aceeasi banca, ... (vezi toată discuția)