avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ce trebe sa fac ca sa pun firma in faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ce trebe sa fac ca sa pun firma in faliment

am o firma de calculatoare si de internet si dupa cum se stie in romania nu merge nimica bine vreau sa o inchid dar problema cea mai mare este ca am datori de 83 de milioane si nu am bani astia sa platesc si vreau mortis sa o inchid. ce trebe safac si la cine ma pot adresa
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 20:13, 30 Septembrie 2010
Firma nu poate fi inchisa fara sa platiti toate impozitele.
- o cerere de intrare in insolventa depusa la Tribunalul din a carui raza teritoriala va avesti sediul insotita de o serie de acte prevazute in art. 28 din legea 85/206 modificata
avocat Cristina Popescu
poti sa ceri insolventa in instanta, dar te sfatuiesc sa vorbesti cu un avocat
Buna seara .
Completati un dosar cu documentele prevazute la art.28 din Legea nr.85/2006, eventual alegeti un lichidator,si depuneti documentele la Tribunalul Comercial din zona dvs.Aveti grija sa nu treaca mai mult de 6 luni de la aparitia blocajului financiar/incapacitatii de plata .Solicitati aprobarea procedurii falimentului-forma simplificata .Mentionati ca nu mai doriti reorganizarea activitatii .
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de insolventa Monyyyyka Monyyyyka ce trebuie sa fac ca sa cer insolventa firmei mele? (vezi toată discuția)
Insolventa societate maria c. maria c. Am un srl cu datorii doar la finante in valoare de 18.000 lei. Doresc sa demarez actiunea de insolventa simplificata in vederea demararii falimentului si as ... (vezi toată discuția)
Faliment-insolventa gaby_just_gaby71 gaby_just_gaby71 in ce conditii raspunde penal administratorul unui srl aflat in procesul de insolventa? care ar fi cea mai grava pedeapsa? sunt foarte ... (vezi toată discuția)