avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Experienta similara proceduri de achizitie publica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Experienta similara proceduri de achizitie publica

Speta:

Firma A achizitioneaza firma B.
Firma B deruleaza o activitate nou pe care firma A doreste sa o inglobeze in portofoliu.
Firma B este dizolvata dupa finalizarea procesului de preluare.

Pentru a participa la proceduri de achizitie publica pentru noua activitate, firma A trebuie sa faca dovada experientei precedente pentru proiecte similare.

Cum poate beneficia firma A de experienta si proiectele firmei B, care a fost prerluata integral (active, personal, etc). Ce documente trebuie sa prezinte in cadrul procedurii de achizitie publica pentru a dovedi experienta similara?
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 11:15, 29 Septembrie 2010
Banuiesc ca este vb de o Fuziune prin Absortie a firmei B;Este vb de SRL-uri?
Actele inregistrate la ORC privind fuziunea ca banuiesc ca de asta este vb---- (act aditional ,hot asociati, noul act constitutiv al societatii,incheiere jud delegat)
Si toate documentele care demonstreaza ca firma absorbita a desfasurat respectiva activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuziune prin absorbtie rody16 rody16 Buna ziua Am nevoie si eu urgent de un raspuns. Am un caz in care s-a hotarat fuziunea prin absorbtie a doua societati, cu lichidarea uneia dintre ele. ... (vezi toată discuția)
Fuziune societati comerciale dana_ludmila dana_ludmila In caz de fuziune AGA se pronunta printr-o hot asupra proiectului, conform art.244 din L31/1990 si o alata hot privind fuziunea art.242 di aceeasi lege? Sau ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absortie carmenaurora carmenaurora BUNA ZIUA am inteles la ORC ca pentru fuziune prin absortie dintre 2 SRL, se depune in prima faza RAPORTUL DE FUZIUNE. as dori sa stiu concret ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)