avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Pret versus buget licitatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Pret versus buget licitatie

Daca autoritatea contractanta anunta un buget de 100 RON pentru ralizarea unei achizitii, iar unul sua mai multi ofertanti pot oferi un pret de 50 RON, exista prevederi legate de:

1) Valoarea minima a ofertei trbeuie sa fie x% din buget (spre ex. 75%, caz in care nu poti oferi decat de la 75 RON in sus);
2) Descalificarea automata a celor care oferteaza sub y% din bugetul initial.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 09:51, 1 Octombrie 2010
Nu exista astfel de prevederi. Exista prevederi prin care se pot cere clarificari referitoare la valoarea scazuta a ofertei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare oferte Dana S Dana S La o licitatie,ofertantii cu minusuri la documentele de clarificare sunt eliminati din start,fara a se mai evalua partea tehnica si financiara sau se cer ... (vezi toată discuția)
Estimare gresita cantitati in centralizator oferta andreea8642 andreea8642 Se da urmatoarea situatie: o societate participa la o procedura cu criteriul de atribuire \"pretul cel mai scazut\" (servicii asigurare masa). La deschiderea ... (vezi toată discuția)
Urgent werner werner am o procedura cerere de oferte offline pentru \"servicii asigurare parc autovehicule cod CPV 66514110-0\", criteriu \"pretul cel mai scazut\". In caietul de ... (vezi toată discuția)