avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare societate

In cazul dizolvarii unui srl cu doi asociati pt nedepunere bilant, dupa pronuntarea dizolvarii am inteles ca se poate face recurs..orice persoana interesata poate face recurs..imi puteti explica ce inseamna acest lucru?Orice persoana interesata care nu are legatura cu firma..nu inteleg..si ce documente poate aduce acea persoana si in ce consta interesul acesteia de a nu se dizolva societatea?Va multumesc.
Ati intrat in dizolvare pentru nedepunerea bilantului .Orice persoana interesata poate face recurs, chiar si dv. daca ati fi depus bilanturile cu intarziere si nu ati fi dorit ca societatea sa intre in dizolvare.Pentru a fi in termen recursul se introduce in 15 zile de la pronuntare.
Daca aveti datorii la buget ANAF poate face recurs daca s-a constatat ca dizolvarea de drept prejudiciaza creditorii bugetari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate ContSters168570 ContSters168570 avem o situatie de dizolvare a societatii srl (suntem doi asociati 50% cu 50%), pt nedepunerea bilantului la registrul comertului.Daca nu vom face recurs se va ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate ContSters168570 ContSters168570 in cazul in care am primito decizie de dizolvare ( de la registru comertului pt nedepunere bilant ) pt un srl in care sunt asociat cu inca o persoana, amandoi ... (vezi toată discuția)
Re deschidere srl plus procedura de insolventa bigpaulie bigpaulie Buna ziua , Am detinut sau cred ca inca detin o societate comerciala SC Atraktiv Telecom SRL , cu ceva timp in urma societatea a fost inchisa de catre ... (vezi toată discuția)