Oana Mitran-costache 
	    	Avocat

Oana Mitran-costache 
	    	Avocat	    

ContSters123067 
	    	Utilizator

ContSters123067 
	    	Utilizator	    

Buna ziua,
As avea si eu o problema in ceea ce priveste dosarul de somaj.Am toate documentele necesare mai putin adeverinta de la fisc din care reiese ca nu am alte venituri sau nu detin pamanturi.Nu mi-i s-a eliberat de organele competente pe motiv ca am un impozit neplatit si astfel nu pot depune dosarul respectiv.Credeti ca se poate rezolva cumva aceasta situatie sau doar in cazul in care achit acel impozit?
Va multumesc frumos!
 Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

anonim_71	                   

Este legal ca angajatul unei Primarii de comuna sa refuze eliberarea  adeverintei necesare intocmirii dosarului pt APIA  pe motiv ca cetateanul care a ... (vezi toată discuția)
	                    anonim_71	                   

Este legal ca angajatul unei Primarii de comuna sa refuze eliberarea  adeverintei necesare intocmirii dosarului pt APIA  pe motiv ca cetateanul care a ... (vezi toată discuția)

danielle2013	                   

Tatal meu (pensionar)a fost la Casa de asigurari de sanatate pentru a i se elibera o adeverinta de coasigurat pentru mama mea care este casnica; aflat cu ... (vezi toată discuția)
	                    danielle2013	                   

Tatal meu (pensionar)a fost la Casa de asigurari de sanatate pentru a i se elibera o adeverinta de coasigurat pentru mama mea care este casnica; aflat cu ... (vezi toată discuția)

marcmm	                   

Am nevoie de o adeverinta de la fisc pentru a-mi putea inregistra dosarul la somaj.Am  detinut  un PFA  unde nu mai am venituri de mai bine de un 5ani (este ... (vezi toată discuția)
	                    marcmm	                   

Am nevoie de o adeverinta de la fisc pentru a-mi putea inregistra dosarul la somaj.Am  detinut  un PFA  unde nu mai am venituri de mai bine de un 5ani (este ... (vezi toată discuția)