ContSters145137 
	    	Utilizator

ContSters145137 
	    	Utilizator	    

ContSters145137, utilizator
 ContSters145137, utilizator 	
			 Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 Loredana07	                   

Bună seara, am căutat în mai multe părți și nu reușesc sa primesc răspunsuri la întrebările mele, prin urmare sunt tare încântată că v-am găsit ... (vezi toată discuția)
	                    Loredana07	                   

Bună seara, am căutat în mai multe părți și nu reușesc sa primesc răspunsuri la întrebările mele, prin urmare sunt tare încântată că v-am găsit ... (vezi toată discuția)

anymaryh	                   

buna ziua!
va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza cand o salariata ma anunta ca este insarcinata ? trebuie sa dea o declaratie, sa aduca certificat medical ? ... (vezi toată discuția)
	                    anymaryh	                   

buna ziua!
va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza cand o salariata ma anunta ca este insarcinata ? trebuie sa dea o declaratie, sa aduca certificat medical ? ... (vezi toată discuția)

Kiss Raluca	                   

O mama este aparata ( in pastrarea locului de munca) doar cand este in concediul de crestere copil sau si o anumita perioada dupa revenirea la locul de ... (vezi toată discuția)
	                    Kiss Raluca	                   

O mama este aparata ( in pastrarea locului de munca) doar cand este in concediul de crestere copil sau si o anumita perioada dupa revenirea la locul de ... (vezi toată discuția)