avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general calculare concediu preanatal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

calculare concediu preanatal

va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea problema cu care de altfel cred ca se confrunta f multe viitoare mamici. spuneti-mi si mie dupa ce criterii se calculeaza "salariul" in timpul concediului de maternitate? deci eu am pe cartea de munca suma de 750 de lei si dupa achitarea tuturor impozitelor (CAS, CASS, ETC) raman cu 566 lei. nu stiu care dintre acestea reprezinta salariul net si care cel brut. niciodata nu am inteles. mentionez ca salariul acesta il am de mai bine de sase luni, nemodificat. daca se poate sa imi spuna cineva cu cat trebuie sa ma plateasa angajatorul pe perioada concediului de maternitate.
Cel mai recent răspuns: chibanmadalina , utilizator 20:20, 30 Septembrie 2010
In calcularea indemnizatiei pt cresterea copilului se ia venitul net din ulimele 12 luni anterioare nasterii copilului, la care se adauga eventualele prime in bani de care ati beneficiat in aceste 12 luni si se face o medie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal/postnatal Miky_83 Miky_83 Buna ziua. Sunt o viitoare mamica (data aproximativa nastere 2 iulie 2013). As dori sa stiu daca cele 126 de zile pre/post natal sunt calendaristice; daca ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate si indemnizatie crestere copil Bmarinela Bmarinela Buna ziua, Lucrez la o firma din 20 mai a.c., recent am aflat ca sunt insarcinata si ar trebui sa nasc prin aprilie,vreau sa stiu daca beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si post-natal alexa1305 alexa1305 Buna ziua.As vrea sa stiu cum se calculeaza indemnizatia pentru cele 126 de zile de concediu pre si post-natal, de asemenea si indemnizatia de maternitate de 2 ... (vezi toată discuția)