avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sesizare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sesizare

Buna dimineata!
Vreau sa fac o sesizare catre Ministerul Finantelor si nu stiu catre cine s-o adresez(domn director, ministru.....), ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:43, 1 Octombrie 2010
Domnului Ministru,
MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE
Adresa Registratura:
Strada Apolodor nr. 17, sector 5, cod 050741, Bucureşti
~ Conținut șters la cerere ~
Ar fi in castigul dvs sa detaliati situatia,pentru a primi informatii la obiect, pe care sa le puteti folosi in favoarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corectă formularea capătului de cerere principal și al capătului de cerere accesoriu ? viktorV viktorV 1.Este corectă formularea (pentru primul chemat în judecată – Statul român) din cererea : ”...solicit să constatați inexistența dreptului ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara cristina_pkr cristina_pkr buna ziua, am divortat recent iar tatal copiilor este plecat in strainatate. am o vaga idee unde lucreaza, nu pastram relatia nici macar pentru copii. pensia ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei de intretinere Steli123 Steli123 Buna seara! Am fetita de 10 ani si 8 luni,sunt divortata din iulie 2011,custodie totala,el fiind obligat la plata pensiei de intretinere in 25% din venit.Din ... (vezi toată discuția)