avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de comodat

gazda copiilor mei le a spus ca le face un contract de comodat,va intreb ;
copii mei vor plati toate utilitatiile apa gaz,curent,impozit,datorii,in afara de chirie?proprietarul va mai avea dreptul pe spatiul inchiriat?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:58, 1 Octombrie 2010
In caz de "ceva neprevazut" sa aiba la mana un exemplar al contractului de comodat.

Banuiesc ca gazda nu vrea sa incheie contract de inchiriere ca sa nu plateasca impozit la stat:) habar n-are in ce se baga, nu ii mai scoate niciodata din casa pe "chiriasi"...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie pentru contract de comodat AndyManescu AndyManescu Buna ziua, Locuiesc intr-o chirie unde initial am facut contract de inchiriere printr-o agentie pe o anumita suma. Proprietarii nu au platit impozit de pe ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat Vuck Vuck Buna ziua, intr-un contract de comodat se poate stipula ca in urma folosiri unui imobil, cu titlu gratuit, partea care beneficiaza, comodatarul, sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Firma de apartament sachelariec sachelariec in cazul in care cineva da spre folosinta apartamentul pt sediul social al unei firme ce obligatii are si ce probleme tardive poate avea Multumesc (vezi toată discuția)