avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Un PFA este din punct de vedere legal IMM?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Un PFA este din punct de vedere legal IMM?

Un PFA este din punct de vedere legal IMM?
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 00:25, 2 Octombrie 2010
Nu. Nu au nici o treaba unul cu celalalt. Nici macar nu se incadreaza la aceeasi categorie.
IMM - persoana juridica
PFA - nu are statut de persoana juridica
Poate accesa fonduri europene?
Da
O veste buna :) totusi comunicatul ministerului spune ca tipul solicitantului eligibil este: "IMM-uri definite conform Legii nr. 346/2004, cu modificările şi completările ulterioare."
Eu ti0-amzis la modul general. Insa normal ca depinde si de fonduri. Sunt fel si fel de fonduri. unele pentru imm-uri altele pentru ONG-uri, altele doar in mediul rural altele doar pt turism. etc.
Daca spune acest lucru inseamna ca fondurile respective se adreseaza exclusiv IMM-urilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa coafura alinaariton alinaariton as avea si eu o intrebare.pt un coafor deschis pe pfa pot sa obtin fonduri nerambursabile? multumesc (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru fabrica de bere. papoc papoc Salutare tuturor! Imi doresc foarte mult sa deschid o mini [b]fabrica de bere[/b] artizanala in mediul rural, am terenul si o suma modica la dispozitie, insa ... (vezi toată discuția)
Am o asociatie sportiva non-profit. ca aventaje imi ofera tara? BRAVO-2-0 BRAVO-2-0 buna ziua tuturor. cu permisiunea dv. doresc sa ma avutati si pe mine in cateva probleme. suntem 3 colegi care am pus pe picioare o asociatie sportiva ... (vezi toată discuția)