avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs dosar civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs dosar civil

Ce insemana stadiu procesual ;fond ?

Dar ; partaj judiciar si cererea de a face disjungere dosar ?

Rog explicatie pentru; 'admite cererea principala. Disjunge. Solutionare cerere reconventionala '.
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 20:20, 2 Octombrie 2010
instanta a admis cererea reclamantului si cererea reconventionala promovata de parat a fost disjunsa. fond este primul stadiu procesual de judecare a unei cauze in instanta de judecata.
- deci cererea reconventionala a paratului nu a fost inca solutionata, se va judeca in continuare si va primi un nou numar de dosar; se va primi de asemenea citatie; fondul este primul stadiu de judecata; urmeaza, dupa caz, apelul si recursul; partaj judiciar=impartirea bunurilor comune obtinute in timpul casatoriei
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala respinsa pe fond ca neintemeiata Laura Ciobeica Laura Ciobeica Buna ziua, Am o nelamurire si as dori un mic ajutor in intelegerea unui aspect foarte important dintr-un proces care se rejudeca. Sentinta pe fond este ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort ambigua. trebuie apel? micheller micheller In hotarare, instanta pe de o parte disjunge judecarea partajului de divort, dar pe de alta parte, admite cererea reconventionala a paratului, in care solicita ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala disjunsa de cererea principala - se va tine cont de expertiza dispusa in dosarul initial? danaceausu danaceausu Actiune in anulare contract de vanzare-cumparare/contract de concesiune, paratul depune intampinare (exceptie timbraj insuficient....) -reconventionala ... (vezi toată discuția)