avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere reconventionala disjunsa de cererea principala ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere reconventionala disjunsa de cererea principala - se va tine cont de expertiza dispusa in dosarul initial?

Actiune in anulare contract de vanzare-cumparare/contract de concesiune, paratul depune intampinare (exceptie timbraj insuficient....) -reconventionala -anulare dispozitie primar . Instanta admite pt. reclamant-parat expertiza topografica, admite expartiza valoare timbraj -exceptie invocata de parat.
Instanta declina competenta instanta superioara- tribunal.
Tribunal disjunge cererea reclamantei-parate de cererea reconventionala.
- Raportul de expertiza topografica cerut,admis si platit de catre reclamanta cererii initiale se poate lua in considerare si in dosarul disjuns ( reconventionala paratului)?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 04:12, 7 Aprilie 2012
Inteleg ca instanta, dupa ce a incuviintat administrarea unor probe, si-a declinat competenta in favoarea tribunalului iar tribunalul a disjuns cererea reconventionala. Cele doua cereri se vor judeca separat, prin urmare proba cu expertiza incuviintata in dosarul initial va fi administrata numai in dosarul in care se va judeca cererea principala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Aprilie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disjungere handsu handsu Poate instanta disjunge cererea reconventionala de cererea de chemare in judecata in cazul in care amandoua actiuni se refera ca probe peremptorii la actele ... (vezi toată discuția)
Are ce cauta in proces? WEO WEO Am chemat in judecata institutia A si institutia B. Institutia A a facut cerere reconventionala. Instanta a disjuns dosarul si cu privire la cererea ... (vezi toată discuția)
Recurs dosar civil izabelros izabelros Ce insemana stadiu procesual ;fond ? Dar ; partaj judiciar si cererea de a face disjungere dosar ? Rog explicatie pentru; 'admite cererea principala. ... (vezi toată discuția)