avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... COMISION DE RISC
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

COMISION DE RISC

Am un credit ipotecar la Volksbank cu dobanda fixa pe perioada de 25 ani.Desi am facut demersurile necesare si nu am primit nici un raspuns pentru aplicarea ordonantei 50 ,am fost instiintat de catre banca ca acest comision de risc se transforma in comision de administrare credit.Nu mi-i se pare normal sa imi adauge un alt comision la contract.Am fost la banca si nu mi-au dat actul aditional pentru studiu motivand ca nu il au si ca o sa ma anunte telefonic.
Mi-e frica sa nu treaca cele 15 zile de la instiintare si sa considere o aprobare tacita .Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 15:12, 3 Octombrie 2010
Daca instiintarea a fost scrisa, dvs puteti solicita bancii, printr-o cerere, inregistrata la ei sa va fie prezentat pentru studiu acest act aditional. Un exemplar, cu numar de intrare de la banca, pastrati si dvs, poate va va fi necesar, ulterior. Cand veti primi, actul aditional, cititi cu mare atentie continutul sau inainte de a-l semna. Oricum, daca in actul aditional au redenumit comisionul de risc in oricare alt mod, puteti sa va adresati cu o plangere la ANPC, invocand clauza abuziva, prin incalcarea art. 35, lit b, din OUG 50/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision risc inclus in comisionul de administrare danalazarica danalazarica Buna ziua. Am un credit de nevoi personale la BCR.Comisionul de risc a fost inclus in comisionul de administrare.Nu am semnat niciun act aditional care sa ... (vezi toată discuția)
Razboiul actelor aditionale cu banca ioanac76 ioanac76 Am primit in cutia postala o adresa din partea Volksbank din care reiese ca banca intocmeste acte aditionale la contractul de credit semnat in anul 2008 ... (vezi toată discuția)
Problema cu comisioane banci arnoldada arnoldada Am un credit pe 10 ani cu rata fixa si mi s-a spus de la banca ca comisionul de risc devine comision de administrare cont.Precizez ca in contractul meu de ... (vezi toată discuția)