avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... un ajutor... o idee...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

un ajutor... o idee...

buna ziua. Poate cineva sa-mi spuna va rog daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pt a construi si amenaja la gata o sala de nunti si alte festivitati( onomastica, praznic, botez) pe un teren cumparat la tara?

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre catering si restaurant ContSters166650 ContSters166650 Activitatea unui local (cu bucatarie proprie in care se prepara hrana) care organizeaza nunti, botezuri, onomastice alte mese festive se incadreaza in cod caen ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, As dori sa solicit opinia specialistilor intr-o speta legata de fonduri nerambursabile. In cazul in care se acceseaza fonduri nerambursabile ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare firma decoratiuni - fonduri europene sweety00 sweety00 as dori sa-mi infiintez un pfa...sau o firma.nu stiu exact categoria din care face parte,dar in domeniul decoratiunilor pentru evenimente(decor sali,flori si ... (vezi toată discuția)