avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturile celor ce muncesc in afara tarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturile celor ce muncesc in afara tarii

Buna ziua,sotul meu este angajatul unei firme din Germania care are sediul si aici in tara,contractul de munca l-a incheiat aici la firma din Romania,Problema este urmatoarea,conform contractului firma trebuie sa le asigure cazarea,din nefericire se pare ca isi cam bat joc de ei.Sunt cazati in niste casute de lemn destul de mici pentru doua persoane,si se pare ca vor sa mai adauge inca doua paturi sa inghesuie in acelasi spatiu patru persoane.Asta nu ar fi tot in fiecare saptamana Joi sau Vineri sunt mutati de acolo intr-un internat cu conditii jalnice, iar Duminica se reintorc inapoi in camping.Se pare ca patronilor nu le prea pasa de aceasta atata vreme cat ei se pare ca sunt de acord cu aceasta situatie.Ce ar putea face sotul meu si colegii li pentru a nu mai fi tratati in acest fel.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

O persoana lucrează din luna iunie ca și camerista fără contract ... Ingheta Ingheta O persoana lucrează din luna iunie ca și camerista fără contract de munca alături de o alta persoana care se pare ca lucrează acolo de ani de zile fără ... (vezi toată discuția)
Dreptul meu... victoria20 victoria20 Buna seara!Am cateva probleme in ceea ce priveste dreptul meu la locul de munca si mai exact cu concediul de odihna. Sunat angajata intr-o firma de ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am in aceasta situatie?(birocratie, multinationala) Blutter89 Blutter89 Buna, As vrea sa multumesc din start oricui are rabdarea si atentia sa imi citeasca postarea si sa imi dea un raspuns folositor. M-am angajat de o luna ... (vezi toată discuția)