avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare pt a doua functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare pt a doua functie

Este incadrat profesor la liceu unde are si functia de baza ,dar este si inspector la Consiliul local tot cu norma intreaga. Este legal ? Ce drepturi poatre primi pentru cea de-a doa functie . Primeste spor de vechime ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 31 Decembrie 2007
Da, este posibil cumulul de functii.
Poate primi sporul de evchime daca nu este inclus in salariul de baza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime c.oana c.oana Sotul meu este profesor titular cu cartea de munca in invatamant, unde primeste un spor de 15% cf transelor de vechime in munca. Mai este si preot de 2 luni si ... (vezi toată discuția)
Cim pentru profesori marianaconstantin marianaconstantin Cum se interpreteaza si cate ore pe saptamana se trec in CIM pentru profesori? Cele doua legi pentru educatie LEGEA nr.1_05.01.2011_Legea educatiei. si LEGEA ... (vezi toată discuția)
Contract de munca monalisaalina monalisaalina Am rugamintea sa imi spuneti,daca este posibila situatia in care un profesor sa fie incadrat cu forme legale la o societate cu norma intreaga si anume ca ... (vezi toată discuția)