avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... punctaj suplimentar; varsta standard; stagiu complet
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

punctaj suplimentar; varsta standard; stagiu complet

reducere varsta pensionare si punctaj grupa munca se acorda simultan ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:57, 4 Octombrie 2010
@Szõcs Sándor
Nu indepliniti, deocamdata, conditiile pentru a beneficia de pensie pentru limita de varsta din partea statului roman. Veti putea solicita statului roman pensie anticipata partiala la 60 de ani si pensie pentru limita de varsta la 61 de ani si 6 luni.

La determinarea pensiei sunt in vedere numai veniturile, adaosurile si sporurile realizate in Romania. Activitatea lucrata in Ungaria va fi avut in vedere numai ca perioada. Pentru veniturile realizate in Ungaria, veti primi o pensie din partea statului ungar.
Ultima modificare: Marți, 5 Octombrie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

oug 100/2008 calu2006 calu2006 m-am pensionat de boala in 03.02.2009. la calculul stagiului de cotizare am : conditii speciale: 22ani7luni 2zile( anterior1.04.2001 15ani 6luni 4 zile) ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta eugenchis eugenchis Buna ziua.As dori un sfat de la d-voastra. Sunt nascut in 26-04-1958 si lucrez din 1976.Am lucrat in grupa I de munca urmatoarea perioada:din 15-01-1976 pina ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu, la stat sch sch Femeie,57 ani(n.1953),salariata,stagiu cotizare 33 ani din care cca.18 grupa 2, pensie estimata- mai mica decat salariul mediu. As dori,va rog, sa stiu ... (vezi toată discuția)