Sunt in litigiu cu angajatorul (institutie bugetara) deoarece nu mi s-au recalculat corect drepturile salariale la reintoarcerea din concediul legal de crestere si ingrijire a copilului. Mai pe scurt va pot spune ca mi-au dat acelasi salariu pe care il aveam in 2008 cand am intrat in concediu.
Ideea este ca instanta a acordat urmatorul termen pe 06.10. pentru a pune in vedere partilor efectuarea unei expertize contabile, iar nelamurirea mea consta in faptul ca nu stiu cine va trebuie sa plateasca expertiza si cum se procedeaza la alegerea expertului? Printr-un prieten de-al unui alt prieten :D:D am aflat ca intr-un litigiu de munca, angajatul nu trebuie sa dovedeasca nimic, angajatorul fiind cel care trebuie sa faca dovada legalitatii deciziilor lui, in acest sens numai angajatorul urmand sa fie obligat de instanta sa plateasca expertiza contabila respectiva, iar in caz ca acesta refuza, instanta va decide in favoarea reclamantului.
Doresc sa aflu de la dvs. cat este de adevarata aceasta afirmatie facuta de acest prieten si ce se intampla in situatia in care pana la urma angajatorul plateste expertiza si se constata ca nu eu aveam dreptate? Voi fi obligata la plata vreunor cheltuieli?
De asemenea, ma mai intereseaza sa aflu daca exista vreun temei legal din care sa reiasa ca angajatorul este cel care trebuie sa faca dovada legalitatii deciziilor lui in litigiile de munca
Recurs litigiu de munca
Nina1
Pentru documentele ce am solicitat sa fie anulate pe instanta de fond s-a efectuat expertiza grafica prin care s-a consemnat ca semnaturile de pe actele prin ... (vezi toată discuția)